MedLase
Nordics
— Estetik
om­definieras

15 års erfarenhet inom den estetiska branchen

Vi följer de senaste trenderna och optimerar de bästa lösningarna, intresserad av att starta upp klinik, utveckla er nurvarande verksamhet eller uppgradera era system – kontakta oss. Vi har hjälpt hundratals kliniker under de senaste 15 åren och vi kan hjälpa dig också.

MedLase Nordics AB etablerades i Sverige under 2022, och vår portfölj är utformad för att täcka alla estetiska och dermatologiska behandlingar samt icke invasiva plastikkirurgiska ingrepp för både ansikte och kropp i Sverige, Danmark och Norge. Vi erbjuder de senaste och mest innovativa produkterna genom att importera, distribuera och ha exklusiva samarbeten med högt professionella tillverkare av medicintekniska produkter, såsom Lutronic, Sofwave och Swift. Dessa produkter är godkända av regelverket MDR för medicintekniska produkter i Europa samt av FDA.

När ni väljer oss på Medlase för leveransen av ert estetiska behandlingssystem, erbjuder vi ett omfattande utbud av tjänster som optimerar och säkerställer er verksamhet, vilket vi prioriterar högt. Vi uppnår detta genom vårt team av hudterapeuter och medicintekniska ingenjörer, alla välutbildade och certifierade, med över 15 års samlad erfarenhet inom den estetiska branschen. Vårt team bidrar med sin expertis genom att tillhandahålla professionell teoretisk och praktisk utbildning på högsta nivå för era hudterapeuter och hudläkare, för att säkerställa excellens i patientvård.

Genom vår unika marknadsföringsstrategi lyfter vi fram er verksamhet och skapar ett mervärde för era kliniker. Vi fokuserar på att engagera och informera potentiella kunder, vilket inte bara väcker deras nyfikenhet utan också driver efterfrågan direkt till er. Vår nära samverkan med kunderna och kontinuerliga uppföljning av verksamhetens resultat är kärnan i vår strävan att tillsammans skriva framgångsrika affärshistorier.

Dessutom erbjuder vi tillgång till den senaste teknologin inom den estetiska branschen, komplett med ett omfattande program för tekniska uppgraderingar, vilket säkerställer att ni alltid ligger i framkant. Vi sätter en hög standard genom att erbjuda avancerad professionell utbildning för hudterapeuter och hudläkare, vilket inte bara höjer kompetensnivån utan även bidrar till att stärka er position som ledande inom ert område.

En unik affärs­konsultation

Ni får en unik affärskonsultation innan ditt företag startar. Noggrant utvalda teknologier för hudtyper / behandlingsbehov och trendande teknologier på marknaden.

Personal­utbildning

Kontinuerlig personalutbildning från installationsdatum, våra hudterapeuter har över 15 års erfarenhet av den estetiska marknaden som ingen annan leverantör erbjuder.

Support

Support och underhåll efter installationen av systemen, enligt tydliga riktlinjer.

Specialutbildade medicinska ingenjörer

Svarstid, första gången reparation och drifttid, vi är stolta över att vara den enda leverantören i norden som endast utför serviceaktiviteter av specialutbildade medicinska ingenjörer.

Marknadsföringsstöd & Digital portal

Marknadsföringsstöd (patientbroschyr, varumärkes etablering, tryckt marknadsföringsmaterial). Digital portal som tillåter åtkomst dygnet runt (e-Learning-plattform för intern personalutbildning genom webbseminarier).