MedLase
Nordics
— Estetik
om­definieras

15 års erfarenhet inom den estetiska branchen

Vi följer de senaste trenderna och optimerar de bästa lösningarna, intresserad av att starta upp klinik, utveckla er nurvarande verksamhet eller uppgradera era system – kontakta oss. Vi har hjälpt hundratals kliniker under de senaste 15 åren och vi kan hjälpa dig också.

MedLase Nordics AB etablerades i Sverige under 2022, vår portfölj är utformad för att täcka alla estetiska och dermatologiska samt icke invasiva plastikkirurgiska behandlingar i Sverige, Danmark och Norge med den senaste och mest innovativa produkterna. Vi importerar, distribuerar och samarbetar med hög professionella tillverkare av medicintekniska produkter som Lutronic, Sofwave och Swift som är godkända av regelverket MDR/MDD för medicintekniska produkter i Europa och godkända av FDA.

När ni valt oss för leveransen av ert system, erbjuder vi på Medlase en hel del tjänster som underlättar och säkrar er verksamhet. Detta prioriterar vi högt. Det ovanstående uppnår vi med ett team av välutbildade, certifierade hudterapeuter och medicinsktekniska ingenjörer med över 15 års erfarenhet inom den estetiska branschen. Vårat team hjälper er med vår expertis genom att erbjuda en professionell och klinisk utbildning till era hudterapeuter och hudläkare på högsta nivå.

Vi marknadsför er verksamhet. Vår marknadsföringsstrategi är inställd på att informera kunden och marknadsföra våra kliniker så att vi kan väcka nyfikenhet samt driva efterfrågan till er dörr. Vi granskar verksamhetens resultat och arbetar nära våra kunder för vi vill ge våra kliniker en framgångsrik affärshistoria, Utöver det, erbjuder vi chansen att arbeta med den senaste tekniken och med ett omfattande uppgraderingsprogram i den estetiska branschen. Vi kvalificerar och certifierar genom att erbjuda en professionell klinisk utbildning till våra hudterapeuter och hudläkare på högsta nivå. Vi granskar verksamhetens resultat och arbetar nära våra kunder för vi vill se att de har en framgångsrik affärshistoria; Dessutom erbjuder vi chansen att arbeta med de senaste tekniken och med ett omfattande uppgraderingsprogram.

En unik affärs­konsultation

Ni får en unik affärskonsultation innan ditt företag startar. Noggrant utvalda teknologier för hudtyper / behandlingsbehov och trendande teknologier på marknaden.

Personal­utbildning

Kontinuerlig personalutbildning från installationsdatum, våra hudterapeuter har över 15 års erfarenhet av den estetiska marknaden som ingen annan leverantör erbjuder.

Support

Support och underhåll efter installationen av systemen, enligt tydliga riktlinjer.

Specialutbildade medicinska ingenjörer

Svarstid, första gången reparation och drifttid, vi är stolta över att vara den enda leverantören i norden som endast utför serviceaktiviteter av specialutbildade medicinska ingenjörer.

Marknadsföringsstöd & Digital portal

Marknadsföringsstöd (patientbroschyr, varumärkes etablering, tryckt marknadsföringsmaterial). Digital portal som tillåter åtkomst dygnet runt (e-Learning-plattform för intern personalutbildning genom webbseminarier).