Medlase_Nordic_Eco2

Låg risk
hög säkerhet,
snabb och kort
återhämtning

eCO2 laser från Lutronic för har en låg risk, hög säkerhet samt en snabb och kort återhämtning. Med eCO2 laser skräddarsys behandlingarna med CO2, 10 600 nm som behandlar fraktionerat med en Controlled Chaos Technology och skapar ett slumpmässigt mönster med mikroskopiska kanaler för att minimera värmeuppbyggnad i vävnaden och maximera patientens känsla.

eco2_laser-color-1200x600

Vad är eCO2 laser?

eco2-Human-Histology

Optimal för hudstruktur, ärrvävnad och huduppstramning. eCO2 tillhandahåller 3 olika tippar i storlek 120, 300 och 500 micron. 120 micron är den tunnaste lasern på marknaden, med en av de djupaste penetrationen på 2.4 mm i vävnaden. Inga förbrukningsprodukter behövs för behandlingarna, därav låg driftskostnad samt hög lönsamhet.

Varför ska du välja eCO2 laser?​

Auto igenkänning

Från maximalt djup till ytlig ablation, eCO2 har de funktioner som behövs för att hantera ett brett spektrum av kliniska tillstånd. Den ultrasnabba tekniken i handenheten med tre olika punktstorlekar, 120 och 300 μm gör att man kan anpassa behandlingar direkt eCO2:s tip auto igenkänningsfunktion ändrar automatiskt behandlingsinställningar för att justera punktstorlek. Tillsammans säkerställer den avancerade tekniken, snabbt växlingstips och säkerhetsfunktionerna den ultimata kontrollen för bästa resultat.

Statiskt läge

Statiskt läge tillåter traditionell ”stämpling” som tillåter användare att behandla skannade områden på 14 x 14 mm med valbara densitets alternativ för att möjliggöra exakt leverans av laserenergi utan att behöva flera pass som andra system kräver.

Dynamiskt läge

Dynamiskt läge eliminerar helt ruttavlan från andra CO2-system och ger en bekvämare behandling genom ’Air Brush’ energin. Oavsett om du behandlar stora ytor eller bara fjädrar för att eliminera finalinjer, ger Dynamic Mode dina patienter naturligt utseende.

Behandlingsanpassad laserstråle

120 tipp har hög penetration vilket är användbart för ärr- och sladdrig hudbehandlingar, 300 tipp har medium penetration som lämpar sig för porernas reducering och 500 tipp ytlig penetration är fördelaktigt för föryngringsbehandlingar.

Minimera mänskliga fel

Hudkontaktsensorn ser till att lasern bara avfyras när den är i kontakt med huden, vilket minimerar användarens misstag som oavsiktliga laserskott eller att lasern avfyras från fel vinkel.

Matchning av ärrform

Genom att kontrollera formen och storleken på skanningen, matchar eCO2 mellan dess laseravtryck och formen på det behandlade området, vilket minimerar oönskade skador på omgivande vävnader.

eCO2 laser behandlingområden

Resultat

 • Huduppstramning

 • Rynkor & fina Linjer

 • Pigmenterade lesioner och lentiginer

 • Ärr (akneärr, operationsärr, brännskada)

 • Ojämn struktur

 • Trans epidermal

 • Dyschromia

 • Solar/aktinisk elastos

 • Förångnings-, snitt- och excisionsförmåga

 • Koagulering

 • Vårtor

Är du beredd att ta nästa steg? Låt oss hjälpa er att lägga upp en budget och utvärdera er lönsamhet för eran nästa investering innan ni tar beslutet.