DermaV - Medlase Nordics

kärl laser
med pulse train
teknologi

DermaV från Lutronic ger möjligheten till flera svåra hudproblem med hjälp av flera olika pulslängder som är unik i sitt slag och är den starkaste 532 nm KTP på marknaden. Systemets teknologi uppnår optimalt resultat där inte andra system kan leverera.

dermav-color-1200x600

Vad är DermaV?

DermaV är en långpulsad 532 nm KTP- och 1064 nm Nd:YAG-laser med den senaste teknologin av Cryogen Cooling, Variable Sequential Pulsing Technology och Realtid temperaturavläsare, som har 25 års FoU-forskning från Lutronic.

DeraV-Illustration-depth-of-penetration

DermaV bekräftades av Health Insurance Review and Assessment Service som en ”existerande teknologi” som omfattas av medicinsk vård och för ”behandling av hematom och portvinsfläckar med Nd:Yag-laser” där resultaten var unika och väldigt fördelaktiga. DermaV är ett av det bästa alternativet för behandling av patienter som lider av svår behandlade hudsjukdomar i detta slag.

Varför ska du välja DermaV?​

Proprietär IntelliTrak-teknologi säkerställer konsekvent, snabb energileverans vid vald överlappning funktionen. Temperatur avläsaren ger feedback i realtid för att övervaka effektivitet och säkra slutpunkter vid behandling. Intelligent och användarvänlig minnesfunktion som möjliggör att spara 115 behandlingsparametrar.

Intelligent handenhet

 • Autokalibrering på några sekunder som bidrar till förkortning av den totala behandlingstiden

 • IntelliTrak och temperaturavläsare i realtid för snabbare, säkrare, effektivare och högkvalitativa behandlingar

 • Praktisk och användbar förvaringsbox för alla patroner, tippar och spot storlekar från 2 mm upp till 16 mm

 • Intelligent handstycke med rullspets för snabbare och effektivare behandlingar

Intellitrak

IntelliTrak är designad för att exakt leverera energipulser med vald överlappstäthet med repetitionsfrekvenser från 2,4 Hz till över 3 Hz beroende på vald energi och punktstorlekar ≥ 16 mm. Lutronics IntelliTrak teknologi, avståndsmätarens tipp ger systemfeedback baserad på användarens rullhastighet för att säkerställa fullständig och konsekvent täckning av behandlingsområdet. LED-belysning på handenheten hjälper till att informera användaren om optimal rullhastighet för snabba behandlingar.

DermaV med IntelliTrak-teknologi gör det möjligt för användare att dra full nytta av den kraftfulla plattformen för att uppnå snabbare behandlings hastigheter utan att förlora resultat eller energi som levereras under behandlingen. IntelliTrak möjliggör snabb och konsekvent täckning som tar mindre tid vid varje behandling.

Temperaturkänning i realtid

DermaV-s temperaturavläsare i realtid bidrar till enkel och intuitiv behandling. Lysdioden på handenheten reflekterar motsvarande färger på skärmen för enkelt leda utövaren under behandlingen. Utövare får information om slutpunkten från systemet och kan behandla ett område med multipassér tills de når den första eller andra gula stapeln på displayen, 42 grader celsius, för den optimala temperaturen i huden. Denna ytterligare realtidsinformation är ett värdefullt verktyg för att indikera säkra slutpunkter.

Resultat

DermaV behandlingområden

 • Portvinsfläck "port wine stains"

 • Eldsmärke/Hemangiom

 • Huduppstramning

 • Hudföryngring

 • Vaskulära lesioner

 • Epidermala pigment

 • Pigmenterade lesioner

 • Reducering av rynkor och linjer

 • Rosacea

Lutronic DermaV

Play Video

Är du beredd att ta nästa steg? Låt oss hjälpa er att lägga upp en budget och utvärdera er lönsamhet för eran nästa investering innan ni tar beslutet.