LaseMD Ultra

En optimering
inom fraktionell
laser

Världens mest avancerade Thulium-laser och nästa generationen av laseMD serien från Lutronic. Med den högsta tillgängliga effekten levererar laseMD Ultra snabba behandlingar med flera behandlings möjligheter.

lasemd-ultra-color-1200x600

LaseMD Ultra

magnatic-tracking

Behandlingarna är av mild och effektiv karaktär samt förbättrad funktion för alla hudtyper som kan användas året runt. Behandlingen är behaglig med mycket kort återhämtningstid och snabba resultat. LaseMD Ultra-systemet är byggt så att det enkelt kan användas för alla möjliga områden och utan pulsförbrukning.

En optimering inom fraktionell laser

LaseMD Ultra möjliggör icke-ablativa fraktionerade behandlingar som skiljer sig markant från traditionella hudförbättrande behandlingar, återuppbygger och ger glow till frisk hud. LaseMD Ultra kan justeras från mild till mer intensiv behandling med skräddarsydda resultat för varje patient och samtidigt ger en exceptionell lönsamhet för kliniken.

Play Video

Varför ska du välja laseMD Ultra?​

LaseMD Ultra erbjuder senaste tekniken

Det magnetiska spårningssystemet möjliggör snabba behandlingar genom att mäta rullningsavståndet för att leverera exakta pulser. Ett pass över ett helt område ger cirka 12 000 mikropulser. Stråldiametern på 200 μm med det magnetiska rullsystem tillåter behandling av hela ansiktet på cirka 6-8 minuter, snabbt och effektivt.

Den exklusiva laseMD ampull-serien passar perfekt in i de mikroskopiska kanalerna och de unika ingredienserna från produktens dubbla kammare, vilket säkerställer en blandning av det naturliga serumet. Kort och ganska smärtfri behandling utan lång återhämtning. De högkvalitativa ingredienserna leds direkt i huden genom de resulterande mikrokanalerna från lasemd Ultra.

Högsta effekt tillgänglig

LaseMD är den enda enheten på marknaden som kan leverera en maximal effekt på 20 W med en Top-Hat-laserprofil för de snabbaste och mest effektiva behandlingarna som är möjliga. LaseMD ökar penetrations förmågan med minimal termisk störning av stratum corneum.

Intuitivt grafisk

Lättnavigerad, laseMD Ultra ny version av display ger användaren värdefull feedback så att utövare enkelt och konsekvent kan uppnå utmärkta resultat.

Kosmetisk minimalism

Bästa valet för det kosmetiska resultatet. Ett Cosmeceutical Delivery System (CDS) är metoden och processen för att leverera en kosmetisk produkt i huden för att uppnå en optimal estetisk effekt. Vanliga kosmetiska behandlingar har stora svårigheter att återuppbygga huden på grund av dess låga absorptionshastighet. CDS-konceptet levererar med hjälp av assisterat system för att öka penetrations hastigheten djupt in i huden.

CDS-mit-Ampulle-288x187-1

Ampulle

Vc-ampulle (Askorbinsyra)

Snabb behandling som kan utföras på hela ansiktet och hals, lätt att utföra och patienten älskar det faktum att det är ingen återhämtningstid. Denna behandling passar in i en aktiv livsstil när som helst på dygnet och året runt.

Rs-Ampulle (Resveratrol)

RS-ampullen innehåller resveratrol av högsta kvalitet (95 % renhet), en naturligt förekommande polyfenol, i nanopartiklar kombinerat med lågmolekylär hyaluronsyra. Mängden resveratrol i 1 RS-ampull är liknande med resveratrolhalten i 500 flaskor vin och hjälper till att förebygga UV-relaterad hudcancer och fotoåldring.

Ta-ampulle (Tranexamisk syra)

Tranexamsyra (TA) har använts systemiskt i årtionden för att hjälpa såret att återhämta sig efter plastikkirurgi. En oväntad bieffekt som läkare och forskare upptäckte var att det gjorde huden ljusare, vilket resulterade i användningen av föreningar för att behandla melasma.

Va-ampulle (Retionol)

Vitamin A (VA), mer specifik retinsyra, är ett naturligt sätt att minska processen på åldrandet av huden. Retinsyran förbättrar (förnyar) åldrande hud genom att aktivera och uppmuntra gener för att hjälpa det epidermala basalskiktets karatinocyter att differentiera sig till mogna och friska epidermala celler.

Resultat

LaseMD behandlingområden

 • Förebyggande av rynkor

 • Anti-aging

 • Blekning

 • Epidermal melasma

 • Pigmentering

 • Förlorad spänst

 • Ärrminskning

 • Fjädrar

 • Håravfall

 • Décolleté

 • Aktinisk keratos*

 • Koagulering av mjukvävnad*

Är du beredd att ta nästa steg? Låt oss hjälpa er att lägga upp en budget och utvärdera er lönsamhet för eran nästa investering innan ni tar beslutet.