2758d8c3-4922-4c4e-859e-815f48f675f4

Intelligent
muskel-aktivering

Accucurv  är senaste kroppsskulpteringsmaskinen med en ny revolutionerande teknologi. Som bränner fett och bygger muskler medan patienten ligger och slappnar av.

Accucurv Lutronic

Vad är Accucurv?

LUTRONIC_0898

Accucurv aktiverar muskelnerver och inducerar en djup muskelkontraktion som är svårt att aktivera med egen träning. Denna kontraktion och muskelsammandragning stimulerar muskeltillväxt och volym genom att ömsesidiga kontraktioner av stimulering och respons av muskelnerven.

iEMA-teknik (intelligent Electromagnetic Activation)*

Accucurv aktiverar muskelnerver och inducerar en djup muskelkontraktion som är svårt att aktivera med egen träning. Denna kontraktion och muskelsammandragning stimulerar muskeltillväxt och volym genom att ömsesidiga kontraktioner av stimulering och respons av muskelnerven.

Accucurv  är senaste kroppsskulpteringsmaskinen med en ny revolutionerande teknologi. Som bränner fett och bygger muskler medan patienten ligger och slappnar av. Detta är en ny, banbrytande behandlingsform som hjälper patienten att bygga muskler och bränna fett samtidigt som den genererar en tonad och atletisk kroppsbyggnad.

Olika behandlingsalgoritmer hos Accucurv

En specifik behandlingsalgoritm för olika kroppsdelar möjliggör skräddarsydd kroppsformshantering (skulptering) beroende av patientens ålder, kroppsform och livsstil med tanke på den mångfaldiga uppsättningen av individuella demografiska egenskaper. Accucurv med sina 144 program erbjuder en optimal behandlingsalgoritm för varje patients individuella krav, som önskar reducera bort onödigt fett i buken, rumpan och låren, samtidigt som musklerna stärks för att skapa en fastare, mer balanserad hållning. Skräddarsydd formhantering (skulptering).

 

 

Play Video

Resultat

Är du beredd att ta nästa steg? Låt oss hjälpa er att lägga upp en budget och utvärdera er lönsamhet för eran nästa investering innan ni tar beslutet.