PicoPlus - Medlase Nordics

nästa generations
laser inom
tatuerings-
reducering

PicoPlus från Lutronic är nästa generations laser inom tatueringsreducering. Q-serien Nd:YAG-laserenheter har dominerat marknaden av tatuerings borttagning av Lutronic under de senaste 15 åren med en pulslängd från nanosekunder och nu till picosekunder (snabbare och behagligare behandlingar).

picoplus-color-1200x600

Vad är PicoPlus?

PicoPlus är utrustad med fyra våglängder: 532 nm, 595 nm, 660 nm och 1064 nm. Dessa fyra våglängder underlättar även de svåraste behandlingsfallen. PicoPlus behandlar stabilt och kraftfullt med picosecondlasers unika teknologin.

Har specialdesignad handenhet med fyra olika våglängder, i kombination med en picosekunds pulsbredd, gör borttagningen av både flerfärgade och svarta tatueringar ännu effektivare. Dessutom kan PicoPlus behandla en mängd olika epidermala och dermala pigmenterade lesioner och kan även behandla icke-pigmenterade hudtillstånd och lesioner som rynkor, akneärr och förstorade porer.

Play Video

Varför ska du välja PicoPlus?​

Kraften finns i pulsen. Ju längre laserpuls, desto högre temperatur och risk för brännskador på den omgivande vävnaden. Med den snabba och kortare pulsbredden (picosekunder) kan man nu använda inställningarna för maximal effekt utan att riskera vävnadsskador, snabbt och säkert.

Nanosekundlaser teknologin bryter pigmenten till en viss storlek av partiklar som är svåra för kroppen att ta bort. Picosekundlaser teknologin bryter pigmenten i mikropartiklar som kroppen lättare kan göra sig av med. Snabbt och säkert. Nanosekundlaser skapar större partiklar som är svåra för kroppen att ta bort. PicoPlus skapar mikropartiklar som kroppen lättare kan bryta ner.

Maxad laserstråle

Laserstrålen ger överlägsna resultat på pigmentering och tatueringsborttagning.

Fraktionerad laserstråle

Fraktionerad laserstråle är avsett för ärrvävnad, reducering av rynkor och hudförygring.

Intelligenta funktioner

Intelligenta funktioner har inbyggd förvaring för PICOPLUS-handstycken och laserskyddsglasögonen för att utesluta skador på dessa.

Tatueringsreducering

Tatuerings reducering optimalt val med PicoPlus som är av den senaste picosecond teknologin i världen.

Melasmabehandling

Melasmabehandling Med sin mångsidighet, flera våglängder och pulskontroll levererar PicoPlus säkert laserenergi under ytan av din hud för att bryta upp melasmapigmentering.

Resultat

PicoPlus behandlingsområden

 • Borttagning av tatueringar: Svarta tatueringar, Amatörtatueringar, Professionella tatueringar, Traumatiska tatueringar*, Färgtatueringar.

 • Fokustoning: Hudföryngring (Kallföryngring). Fina rynkor, porer, ärr.

 • Dual Focus Toning 1064 nm: Hudföryngring (Kallföryngring), Rynkor och ärr.

 • 532 nm: Epidermala pigmenterade lesioner (SK, Lentigines, Café-au-lait, Macules, etc).

 • Pico Toning: Melasma, PIH (postinflammatorisk hyperpigmentering).

 • Pigmentborttagning: epidermala lesioner (efelider/fräknar/seborreisk keratos/kropps lentigines/Café-au-lait/Nevus spilus).

 • Hudskador (Nevus of Ota, ABNOM, Beckers Nevus).

 • Gold Toning: erytem efter akne, akne (särskilt för kärlkontroll), melasma (särskilt för kärlkontroll), ansiktsrodnad, himmelsblå tatuering.

 • RuVY Touch+: Epidermala pigmenterade lesioner, tatueringar i grön färg.

 • 532 nm 660 nm För att ta bort sollinser.

 • 595 nm För att förbättra erythematotelangiektatisk rosacea i tidigt skede*.

Är du beredd att ta nästa steg? Låt oss hjälpa er att lägga upp en budget och utvärdera er lönsamhet för eran nästa investering innan ni tar beslutet.