Genius / Medlase Nordics

Energi­baserad
teknik
för volym­återställning

Genius RF från Lutronic kombinerar radiofrekvens med mikronålar, denna teknologi är ett unikt sätt att leverera energi genom nålspetsen för att optimera volym i vävnaden samt behandla hudstruktur. Genius skapar koagulationszoner i olika djup i vävnaden för att initiera till nybildning av neocollagenesis och neoelastinogenesis för optimala resultat.

genius-color-1200x600

Vad är Genius?

energy-delivery-graphics-1536x517

Genius ger feedback kontinuerligt under hela behandlingen med en unik kalibrering av energin som penetrerar vävnaden via endast nålspetsen hos den enskilde patienten för att övervinna det varierande motståndet i olika områden i huden. Den speciella funktionen gör omedelbar analys av energileverans i varje puls för att säkerställa att måltemperaturen nås jämt över hela det behandlade området.

Medlase_Nordics-Genius-RF-4
Medlase_Nordics-Genius-RF-2

Hur fungerar Genius?

Nålspetsen når exakta djupet i vävnaden. Energin kalibrerar i vävnaden under behandlingen utefter hudens motstånd. Intelligent teknologi kontrollerar i realtid och ger feedback för att leverera rätt energi. Större koaguleringszoner utformas för att stimulera produktionen av kollagen och elastin.

Genius återuppbygger

Genom leverans av 72 gradig värme i vävnaden med en justerad energi under hudens olika motstånd, Genius formar stora jämna koaguleringszoner och triggar produktionen av kollagen och elastin för att återbygga på ett säkert sätt.

Genius optimerar resultatet

Genom att säkerställa leveransen av både temperatur och djupet i vävnaden samt impedansen i hudens olika områden så kan vi garantera de förväntade resultatet i behandling. Genius är det endaste systemet på marknaden som mäter motståndet i real tid.

Genius förbättrar volymen

Genom att Genius mäter motståndet i vävnaden i realtid 500 gånger under varje puls, stimuleras kollagen, elastin och hyaluronsyra optimalt för att återbygga volymen maximalt på bara en behandling.

Lutronic Genius – Intelligent RF Delivery

Play Video

Genius behandlingområden

  • Ansikte

  • Hals

  • Regeneration av kollagen och elastin i vävnaden

  • Förbättring av ärr

  • Förbättring av hudstruktur

  • Förbättring av rynkor och slapp hud

  • Hyperhidros i axiller

  • Huduppstramning kropp

  • Strier

  • Ökad volym ansikte och kropp

Är du beredd att ta nästa steg? Låt oss hjälpa er att lägga upp en budget och utvärdera er lönsamhet för eran nästa investering innan ni tar beslutet.