Sofwave - Medlase Nordics

the future
is
superb

Sofwave SUPERB™ är den senaste ultraljudsteknologin som är FDA godkänd och CE märkt. Sofwave™ vitaliserar huden genom innovativ stimulering av produktionen av nytt kollagen. Denna icke- invasiv teknologi är den mest effektiva som finns för lyft av ögonbryn, submental och hals, för att reducera fina linjer och rynkor, oavsett hudtyp och årstid.

sofwave-color-1200x600

Vad är Sofwave?

Sofwave™ Synchronous Ultrasound Parallel Beam Technology är FDA-godkänd för att lyfta ögonbryn, submentala(haka/ käklinje) och hals, reducerar fina linjer och rynkor. Sofwave™ är kliniskt bevisad att den omformar neokollagen, samt uppnår optimala resultat med minimal återhämtningstid. Behandlingen ta ca 30-45 minuter, endast en behandling per år rekommenderas.

Redan vid 20 års ålder börjar kollagen och elastin att brytas ner, detta leder till framträdande av fina linjer och torrare hud.  Sofwave™ är en ny klinisk bevisad, icke-invasivt teknologi för att ommodellera kollagen och elastine, förbättrar ansiktslinjer och reducerar rynkor.

Vid behandling med patenterade Synchronous Ultrasound Parallel Beam SUPERB™-teknologin, ultraljudsenergin passerar genom hudens yta (epidermis), och värmer upp vävnaden på exakt djup med rätt temperatur för att återbygga kollagen och elastin samt förbättrar hudens övergripande yttre. Behandlingen går på 30-45 minuter och sker via en icke kirurgisk metod med minimal återhämtning. Efter bara en behandling med Sofwave är förbättrings resultatet markant.

Medlase_Nordics-Sofwave-1
Medlase_Nordics-Sofwave-2

Varför ska du välja Sofwave?​

För det unika samt perfekta icke-invasiva lyftet, Synchronous Ultrasound Parallel Beam SUPERB™-teknologi reducerar fina linjer och rynkor, initierar nyproduktion av neokollagen samt neoelastinet återbyggs vilket genererar till en lyfteffekt av vävnaden oavsett hudtyp. Behandlingen kan utföras året runt på alla hudtyper.

Kliniskt beprövad teknik

Flera kliniska studier har utvärderat de medicinska effekterna av Sofwave™teknologin på ansiktsrynkor. Patienterna upplevde förbättrade resultat efter 12 veckor vid endast en behandling.

Säkert och effektivt

Synchronous Ultrasound Parallel Beam SUPERB™-teknologin är integrerad med en patenterad tip, Sofcool™ som kyler och skyddar epidermis vid behandlingen. Sofwave säkerställer även djupet vid behandling, exakt leverans av energin på 1,5 mm, vilket skyddar från skador i de underliggande vävnaden och nerver i dermis.

Icke-invasiv

Ultraljudsenergi passerar utan reflektion till sitt mål på 1.5 mm i dermis. Där värms den dermala vävnaden upp till 60-75 grader. Med exakt rätt djup och temperatur för det optimala lyftet utan att behöva välja kirurgiska ingrepp med långa återhämtningstider. Efter behandlingen kan patienten direkt återgå till det normala livet.

Snabb behandling 30-45 min

Snabb behandling som kan utföras på hela ansiktet och hals, lätt att utföra och patienten älskar det faktum att det är ingen återhämtningstid. Denna behandling passar in i en aktiv livsstil när som helst på dygnet och året runt.

Behandlar alla hudtyper

Sofwave är helt färgblind, på grund av den unika ultraljudsteknologin, behandlingen utförs säkert och effektivt oavsett patientens hudtyp och ålder.

Hög patientnöjdhet

Patienterna är nöjda med resultatet efter endast en behandling. Patientnöjdheten bevisas även i flera kliniska studier där de fått en förbättrad till mycket förbättrad effekt efter behandlingen.

Hur fungerar Sofwave?

Systemet använder sig av ett koncentrerat ultraljud som går till exakt djup med hög temperatur i vävnaden med inga dokumenterade följdeffekter. CE godkänd och FDA certifierad för lyft av ögonbryn, submental och hals och för det optimala reduceringen av fina linjer och rynkor.

Med den unika, Synchronous Ultrasound Parallel Beam SUPERB™-teknologin genererar systemet en värme på 60-75 grader i det exakta djupet på 1,5 mm i dermis och eliminerar kollagen och de elastina fibrerna. Med denna metod startar den naturliga läkningsprocessen i huden och nyproduktionen aktiverar hyaluronsyran som bistår till uppbyggnaden av collagen neogenesis och elastin neogenesis.

Sofcool™ patenterad tip, är en integrerad kylmekanism i handtaget som skyddar epidermis med nedkylning så att inte skador uppstår på hudytan vid behandlingen. Sju parallella beams går ner i ett fraktionerat mönster i dermis och genererar  behandlingszoner  på 1,5 x 4 mm i diameter som ökar och regenererar cellförnyelse i huden.

Genom att använda patenterad Synchronous Ultrasound Parallel Beam SUPERB™-teknologin behandlas patienten säkert med förinställda parametrar utan skador och följdeffekter med ett konsekvent slutresultat.

Slutligen, Sofwave är systemet som möjliggör utförandet av enkla, snabba och smärtfria behandlingar samt ger oöverträffliga resultat med stor lönsamhet för både kund och klinik.

Sofwave illustration - Medlase Nordics

Resultat

Sofwave behandlingområden

  • Ansiktslyft

  • Hudföryngring

  • Ögonbrynlyft

  • Fina linjer och rynkor reducering

  • Celluliter

Sofwave AwardsTM

sofwave_awards-2022_newbeauty

Best Latest
in Ultrasound

sofwave_awards-2021_ellebeauty

Future of Beauty
Award for Treatments

sofwave_awards-2022_shape

Best Professional
Grade Treatment

sofwave_awards-2022_cosmopolitan

Best Game
Changer

Är du beredd att ta nästa steg? Låt oss hjälpa er att lägga upp en budget och utvärdera er lönsamhet för eran nästa investering innan ni tar beslutet.