Keralase Kerafactor LaseMD Ultra

Behandling
mot håravfall

Keralase är en ny revolutionerande behandling mot håravfall som använder Lutronic LaseMD Ultra lasern och KeraFactor serum.

Keralase logo

Vad är Keralase?

Kerafactor
LaseMD Ultra

Keralase är en ny revolutionerande behandling mot håravfall som använder Lutronic LaseMD Ultra lasern och KeraFactor serum. KeraFactor-serumet innehåller proprietära biometriska syntetiska versioner av tillväxtfaktorer och proteiner som främjar hårväxt.

HUR UTFÖRS KERALASE-BEHANDLINGEN?

LaseMD Ultra lasern används för att skapa små "mikrokanaler" i hårbotten. Dessa mikrokanaler hjälper till att öka absorptionen av KeraFactor. Därefter appliceras och masseras KeraFactor in i hårbotten. Behandlingen är vanligtvis smärtfri och kräver ingen blödning eller återhämtningstid. Det behövs inte heller några nålar eller sprutor.

VAD ÄR KERAFACTOR?

KeraFactor har högt koncentrerade nivåer av tillväxthormoner och proteiner som specifikt ökar hårväxten och påverkar alla fyra stadierna av hårets livscykel. KeraFactor är belagt med nano-liposomer som hjälper till med dess absorption och möjliggör en förbättrad leverans av tillväxthormoner direkt till hårsäckarna. Varje nano-liposom innehåller tusentals av varje specifik tillväxtfaktor.

VAD ÄR LASEMD ULTRA?

Lutronic LaseMD Ultra är en icke-ablativ fraktionell laserbehandling. Det innebär att den använder skonsamma värmebaserade strålar för att stimulera kollagenproduktionen utan att skada huden. Den här innovativa enheten blir snabbt populär bland patienter som vill ha synliga resultat utan återhämtningstid.

VAD ÄR RESULTATEN AV KERALASE?

  • Revitaliserat hår och ökad tjocklek.
  • Resultaten kan variera från person till person, men kliniska studier har visat ungefär 38% ökning av hårväxt.
  • 64% - 113% ökning av hårdiameter.

VEM KAN HA NYTTA AV KERALASE?

Keralase kan gynna personer som upplever håravfall eller vill förbättra kvaliteten och tjockleken på sitt hår. Det kan vara lämpligt för både män och kvinnor som har olika typer av håravfall, såsom manligt och kvinnligt mönsterhåravfall, alopeci eller de som helt enkelt vill förbättra sitt hår i allmänhetens hälsa och utseende.

Play Video

Resultat

Är du beredd att ta nästa steg? Låt oss hjälpa er att lägga upp en budget och utvärdera er lönsamhet för eran nästa investering innan ni tar beslutet.