LifeViz® Mini Pro

LifeViz® Mini Pro

NYA STANDARDEN
FÖR KONSULTATION

LifeViz® Mini Pro är ett 3D-system för estetisk fotografering som är utformat för att effektivisera konsultationsprocessen genom att använda den prisbelönta LifeViz®-teknologin med ännu fler alternativ.

LifeViz logo

Vad är LifeViz® Mini Pro?

LifeViz® Mini Pro

Belönad som bästa estetiska apparat är LifeViz® Mini utformad för att illustrera ansiktet i 3D. Känd för sin bildkvalitet och precision, är detta 3D-fotografiska system en portabel, kompakt och användarvänlig lösning för estetiska utövare, dermatologer, kosmetiska och plastkirurger.

3D i preoperativ konsultation

Våra forskare har arbetat outtröttligt för att uppnå en 3D-rekonstruktion med exakt geometri och enastående bildkvalitet. 3D möjliggör en relevant visualisering av ansiktets morfologi från alla vinklar.

Mätningar: Få ett exakt mått med höjd och bredd samt utvärdera patientens ansiktsharmoni, tack vare bedömningen av ansiktsvinklar och proportioner.
Simulation: Lugna dina patienter genom att utföra simuleringar via en realistisk 3D-bild.
Hudanalys: Ge patienterna en personlig utvärdering av deras hudkvalitet i 3D och insikter av: rynkor – porer – oljighet – struktur – vaskularisering – pigmentering.

3D i postoperativ konsultation

Mätningar: Skapa förtroende och transparens med patienterna genom att tillhandahålla jämförelser av mätningar före och efter för vinklar, längd, bredd och proportioner.
Volymbedömning: Visualisera och kvantifiera volymförändringar och validera behandlingsresultat.
Silhuett: Bedöm snabbt formens utveckling med silhuettfunktionen. Före- och efterbilder överlappas för att bekräfta behandlingsresultaten och effektivt resultera i större patientförståelse och tillfredsställelse.
Slider: Se resultaten genom att glida från sida till sida mellan före- och efterbilder för att bättre illustrera skillnaderna.
Lyft: Utvärdera och kvantifiera hudstramning/lyft i 3D.

Play Video

Resultat

Är du beredd att ta nästa steg? Låt oss hjälpa er att lägga upp en budget och utvärdera er lönsamhet för eran nästa investering innan ni tar beslutet.