Innovativ stimulering av produktionen av nytt kollagen

Sofwave SUPERB™ är den senaste ultraljuds teknologin som är FDA godkänd och CE märkt. Sofwave™ vitaliserar huden genom innovativ stimulering av produktionen av nytt kollagen. Denna icke- invasiv teknologi är den mest effektiva som finns för lyft av ögonbryn, submental och hals, för att reducera fina linjer och rynkor, oavsett hudtyp och årstid.

februari 20, 2023 | Nyheter

Sofwave™ Synchronous Ultrasound Parallel Beam Technology är FDA-godkänd för att lyfta ögonbryn, submentala(haka/ käklinje) och hals, reducerar fina linjer och rynkor. Sofwave™ är kliniskt bevisad att den omformar neokollagen, samt uppnår optimala resultat med minimal återhämtningstid. Behandlingen ta ca 30-45 minuter, endast en behandling per år rekommenderas.

Redan vid 20 års ålder börjar kollagen och elastin att brytas ner, detta leder till framträdande av fina linjer och torrare hud.  Sofwave™ är en ny klinisk bevisad, icke-invasivt teknologi för att ommodellera kollagen och elastine, förbättrar ansiktslinjer och reducerar rynkor.

Vid behandling med patenterade Synchronous Ultrasound Parallel Beam SUPERB™-teknologin, ultraljudsenergin passerar genom hudens yta (epidermis), och värmer upp vävnaden på exakt djup med rätt temperatur för att återbygga kollagen och elastin samt förbättrar hudens övergripande yttre. Behandlingen går på 30-45 minuter och sker via en icke kirurgisk metod med minimal återhämtning. Efter bara en behandling med Sofwave är förbättrings resultatet markant.