Varför ska du välja Clarity II?

Med Intellitrack teknologin gör det möjligt att glida över huden snabbt och smidigt utan att missa något område, med exakt överlappning. Clarity II har den unika teknologin som möjliggör handenheten att rulla över huden med laserpulser som automatisk avfyras på behandlingsområdet, samt anpassas efter behandlings hastigheten och ger feedback för behandlaren i realtid under hela behandlingen.

februari 20, 2023 | Nyheter

Sofwave™ Synchronous Ultrasound Parallel Beam Technology är FDA-godkänd för att lyfta ögonbryn, submentala(haka/ käklinje) och hals, reducerar fina linjer och rynkor. Sofwave™ är kliniskt bevisad att den omformar neokollagen, samt uppnår optimala resultat med minimal återhämtningstid. Behandlingen ta ca 30-45 minuter, endast en behandling per år rekommenderas.

Redan vid 20 års ålder börjar kollagen och elastin att brytas ner, detta leder till framträdande av fina linjer och torrare hud.  Sofwave™ är en ny klinisk bevisad, icke-invasivt teknologi för att ommodellera kollagen och elastine, förbättrar ansiktslinjer och reducerar rynkor.

Vid behandling med patenterade Synchronous Ultrasound Parallel Beam SUPERB™-teknologin, ultraljudsenergin passerar genom hudens yta (epidermis), och värmer upp vävnaden på exakt djup med rätt temperatur för att återbygga kollagen och elastin samt förbättrar hudens övergripande yttre. Behandlingen går på 30-45 minuter och sker via en icke kirurgisk metod med minimal återhämtning. Efter bara en behandling med Sofwave är förbättrings resultatet markant.